Wordt beter gevonden met een bedrijven pagina van Google +


G+_03
Google is de grootste als het gaat om zoekmachine. En daar bij staat Google + in verbinding met de zoekmachine, waardoor Google + er dus voor zorgt dat je vindbaarheid in de zoekmachine hoger uit komt dan wanneer je geen Google + account hebt. Dus als je het belangrijk vindt online goed gevonden te worden, start met het aanmaken van een account.

Google + doet Facebook na en ik heb al Facebook en Twitter

Ja en nee. Je deelt content met bepaalde cirkel vrienden. Ook kun je de geplaatste berichten altijd bewerken. En ook al heeft Google + de +1 button zoals Facebook de Like button heeft, zijn er zeker verschillen. Op het moment dat iemand de +1 button aanklikt, bij vrienden of iemand anders die je in je kringen hebt staan zal het bericht hoger in de zoekmachine eindigen. De Plus knop zorgt dus voor betere vindbaarheid.

Zet toch een Google + bedrijven pagina op

Start een bedrijven pagina op alleen al vanwege je vindbaarheid in Google zoekresultaten. (Dit geldt ook zeker voor lokale bedrijven.) Google + groeit sneller in korte tijd als dat Facebook heeft gedaan, en zo blijf je dus je concurrenten voor.

Google + heeft veel meer te bieden;
• Kringen
• Delen
• Hangouts (video)
• Foto’s
• Mobiel

Ik heb hier twee pdf’s staan voor jullie om een Google + bedrijven pagina aan te maken.

Download pdf 1 als je nog geen Google account hebt
Heb je al een Google account maar nog geen bedrijven pagina download pdf 2


Succes met het aanmaken van een Google + bedrijven pagina en deel deze post met vrienden of collega’s als je er wat aan hebt.

blog comments powered by Disqus